Informatie over huurjevouwwagen vouwwagen verhuur


Informatie voor vertrek.

Huurjevouwwagen.nl gratus verloopstekker gedurende de huurperiode.

Kan en mag ik met de huurvouwwagen op weg?

Het begint met je trekhaak, die moet geschikt zijn voor het trekken van een aanhanger. Dat is bijna altijd zo, maar sommige auto's mogen alleen een fietsendrager op de kogel monteren en niets trekken. Als jou auto met trekhaak is uitgerust waar een aanhanger mee mag worden getrokken, dan kun je op avontuur!

De vouwwagens wegen allemaal beladen maximaal 750 kilo. In de documentatie van jou auto zie je welk gewicht deze mag trekken. Doorgaans mogen bijna alle auto's hiermee rijden.

Witte kentekenplaat
Denk er wel aan dat je een witte kentekenplaat meeneemt, horend bij jou trekkende auto! Deze monteren we op de vouwwagen zonder er gaten in te maken. Onze vouwwagens zijn minder geschikt voor een 'vierkant' nummerbord.

De aansluitstekker voor verlichting.
Al onze vouwwagens hebben een 7 polige stekkeraansluiting. Zeg maar, de 'ouderwetse' variant. Maar wanneer je hem nodig hebt leveren we gratis gedurende de huurperiode een verloopstekker mee voor het geval jou auto is uitgerust met een 13-polige jeagerstekkeraansluiting.

 

Voorwaarden en annuleren.
Eenmaal geboekt en aanbetaald? Gefeliciteerd, dan is jou reservering definitief! En als er dan toch wat tussen komt, dan wil je misschien de huur van jou vouwwagen wel annuleren. 

Samengevat, bij annuleren:

-meer dan 3 maanden voor de ingangsdatum betaalt u 15% van de huurprijs.(ex. borg)
-tussen de 2 en
3 maanden voor de ingangsdatum betaalt u 50% van de huurprijs.(ex. borg)

-tussen de 1 en 2 maanden voor de ingangsdatum betaalt u 75% van de huurprijs.(ex. borg)

-binnen 1 maand voor aanvang van de verhuur betaalt u 90% van de huurprijs (ex. borg)

 

Wil je alle voorwaardes nog eens rustig nalezen klik dan hier. Deze voorwaardes moeten ook middels een vink worden geaccepteerd voor u de reservering kunt doen!

 

Een heerlijk snackmomentje bij de vouwwagen

Welk rijbewijs heb ik nodig?
Iedereen die een B-rijbewijs heeft, dus voor een personenauto mag op rijden met onze huurvouwwagens. Al onze vouwwagens hebben een maximum beladen gewicht van 750 kilo waardoor je geen E-achter-B nodig hebt om op avontuur te gaan met de Camplet of Holtkamper vouwwagens.

Waar en wanneer haal ik de vouwwagen op?
Als je een vouwwagen hebt besproken dan nemen we contact me je op om het tijdstip van ophalen en terugbrengen af te spreken. De vouwwagens kunnen worden opgehaald in Waalre of in Budel. Tegen kilometer vergoeding kunnen we de vouwwagen ook bezorgen.

Wat nemen we mee ?
Wat je in ieder geval zelf moet meenemen zijn je kussens, slaapzakken/dekbed, handdoeken, kleren, toilettas etc. En natuurlijk wat te eten en drinken. Boodschappen doen wij altijd gewoon op de kampeerplek, maar dat is natuurlijk helemaal aan jou!

 

Bij al onze verhuurvouwwagens zit een compleet inventaris voor 4 personen. Borden, mokken, glazen, bestek en pannen. Daarnaast hebben we bij iedere vouwwagen 2 stoeltjes en een tafel. Heb je meer nodig, dat kan. Neem dan even contact op en we regelen het!

 

Wil je een apart tentje erbij voor de kinderen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! 
Oja, en heb je een hond? Die mag gewoon mee hoor!
vouwwwagen verhuur

Terug brengen
Als je de vouwwagen komt ophalen krijg je een uitgebreidde uitleg. We spreken dan ook af op welke dag en tijdstip de vouwwagen teruggebracht gaat worden.

Samen controleren we de vouwwagen bij terugkomst. We gaan ervan uit dat je het servies even hebt afgewassen en dat de vouwwagen en het interieur schoon is. Er gaat immers weer iemand anders mee op pad en die wil ook weer in een frisse vouwwagen op pad. Zeker als jou huisdier mee op avontuur is geweest is het wel prettig om alles even haar en geurvrij te maken.

Als wij hem moeten schoonmaken berekenen we daarvoor schoonmaakkosten die we met de borg verrekenen. Gebruik NOOIT zeep of wasmiddel om het doek te reinigen! Dat geldt voor onze vouwwagens maar eigenlijk voor alle vouwwagens en tenten!

Koelkastje?
We bieden de mogelijkheid aan om een koelkastje mee te huren. Handig voor je koude biertje en om dingen die koel moeten blijven koel te houden! 


Momenteel hebben we 1 model, maar er komen er meer bij. De koelkastjes huur je op basis van beschikbaarheid!

Barbeque of houtkachel erbij?
Bij onze vouwwagens kun je een houtskoolbarbeque of een houtkachel meehuren. De prijzen zijn per nacht en kun je vinden bij het online-boeken,

Let er wel op dat open vuur in een vuurschaal, houtkachels of barbeque op houtskool niet op alle campings is toegestaan! Informeer hiervoor bij jou camping!

Vouwwwagen verhuur