Informatie voor vertrek!


Huurjevouwwagen.nl gratus verloopstekker gedurende de huurperiode.

Kan en mag ik met de huurvouwwagen op weg?

Het begint met je trekhaak, die moet geschikt zijn voor het trekken van een aanhanger. Dat is bijna altijd zo, maar sommige auto's mogen alleen een fietsendrager op de kogel monteren en niets trekken. Als jou auto met trekhaak is uitgerust waar een aanhanger mee mag worden getrokken, dan kun je op avontuur!

De vouwwagens wegen allemaal beladen maximaal 750 kilo. In de documentatie van jou auto zie je welk gewicht deze mag trekken. Doorgaans mogen bijna alle auto's hiermee rijden.

Witte kentekenplaat
Denk er wel aan dat je een witte kentekenplaat meeneemt, horend bij jou trekkende auto! Deze monteren we op de vouwwagen zonder er gaten in te maken. Onze vouwwagens zijn minder geschikt voor een 'vierkant' nummerbord.

De aansluitstekker voor verlichting.
Al onze vouwwagens hebben een 7 polige stekkeraansluiting. Zeg maar, de 'ouderwetse' variant. Maar wanneer je hem nodig hebt leveren we gratis gedurende de huurperiode een verloopstekker mee voor het geval jou auto is uitgerust met een 13-polige jeagerstekkeraansluiting.

 

En dan op weg.
Al onze vouwwagens zijn geschkt voor normaal weggebruik. Het is zeker niet de bedoeling om er offroad mee te rijden, hoewel sommige vouwwagens daarvoor misschien wel geschikt zouden zijn.  De vouwwagens mogen op de autoweg 90 en niet harder. Ook als u in Frankrijk oid. bent , waar de wetgever hogere snelheden toestaat willen wij niet dat onze vouwwagens met hogere snelheden worden meegesleept. Zeker de Camp-Let, die kleinere wieltjes heeft, is daar niet op voorbereid. Hierdoor kunnen wiellagers defect raken, waardoor uw vakantie wellicht voortijdig moet worden afgebroken. Schade die hierdoor ontstaat verrekenen we met de borg, of met een extra factuur.

 

Particulier.
Wij zijn geen bedrijf! Je huurt de vouwwagen particulier. Daardoor zijn de prijzen wat lager en kunnen we beter inspelen op jou specifieke wensen.

Verwacht je een gloednieuwe vouwwagen, dan ben je bij ons aan het verkeerde adres! We hebben gewoon goede vouwwagens die we na iedere verhuurperiode controleren en die ook gewoon zelf gebruiken om mee op vakantie te gaan!

En kan een vouwwagen volgens ons niet meer mee, dan vervangen we hem. Zo hebben we na twee jaar afscheid genomen van onze Camp-Let Apollo en onze Camp-Let GT.  Ook de Holtkamper Astro is al eens vervangen voor een jonger en frisser exemplaar!

Ophalen.
Als je de vouwwagen komt ophalen krijg je een uitgebreidde uitleg.Daarnaast zit bij onze vouwwagens zit een opzet instructie. Die krijg je altijd mee. En als het opzetten en inklappen niet helemaal duidelijk is, dan doen we dat gewoon nog een keer! In de instructie staan ook nog wat andere handigheidjes, dus voor de bijrijder is er meteen wat leesvoer voor onderweg.

We spreken dan ook af op welke dag en tijdstip de vouwwagen teruggebracht gaat worden. Zeker wanneer de terug-breng dag een wisseldag is willen we de vouwwagen graag voor 12u retour!
 

Voorwaarden en annuleren.
Eenmaal geboekt en aanbetaald? Gefeliciteerd, dan is jou reservering definitief! En als er dan toch wat tussen komt, dan wil je misschien de huur van jou vouwwagen wel annuleren. 

Samengevat, bij annuleren:

-meer dan 3 maanden voor de ingangsdatum betaalt u 15% van de huurprijs.(ex. borg)
-tussen de 2 en
3 maanden voor de ingangsdatum betaalt u 50% van de huurprijs.(ex. borg)

-tussen de 1 en 2 maanden voor de ingangsdatum betaalt u 75% van de huurprijs.(ex. borg)

-binnen 1 maand voor aanvang van de verhuur betaalt u 90% van de huurprijs (ex. borg)

 

 

 

Terugbrengen
Mocht jou vouwwagen-huurperiode eindigen op een "wisseldag" dan zien we hem graag voor 11:00 retour!  Mocht jou vouwwagen-huurperiode starten op een wisseldag kun je hem vanaf 12:30 ophalen.
 
Samen controleren we de vouwwagen bij terugkomst. We gaan ervan uit dat je het servies even hebt afgewassen en dat de vouwwagen en het interieur schoon is. Er gaat immers weer iemand anders mee op pad en die wil ook weer in een frisse vouwwagen op pad. Zeker als jou huisdier mee op avontuur is geweest is het wel prettig om alles even haar en geurvrij te maken.

Als wij hem moeten schoonmaken berekenen we daarvoor schoonmaakkosten die we met de borg verrekenen. Gebruik NOOIT zeep of wasmiddel om het doek te reinigen! Dat geldt voor onze vouwwagens maar eigenlijk voor alle vouwwagens en tenten!

 

Een heerlijk snackmomentje bij de vouwwagen

Welk rijbewijs heb ik nodig?
Iedereen die een B-rijbewijs heeft, dus voor een personenauto mag op rijden met onze huurvouwwagens. Al onze vouwwagens hebben een maximum beladen gewicht van 750 kilo waardoor je geen E-achter-B nodig hebt om op avontuur te gaan met de Camplet of Holtkamper vouwwagens.

Waar en wanneer haal ik de vouwwagen op?
Als je een vouwwagen hebt besproken dan nemen we contact me je op om het tijdstip van ophalen en terugbrengen af te spreken. De vouwwagens kunnen worden opgehaald in Waalre of in Budel. Tegen kilometer vergoeding kunnen we de vouwwagen ook bezorgen.

Wat nemen we mee ?
Wat je in ieder geval zelf moet meenemen zijn je kussens, slaapzakken/dekbed, handdoeken, kleren, toilettas etc. En natuurlijk wat te eten en drinken. Boodschappen doen wij altijd gewoon op de kampeerplek, maar dat is natuurlijk helemaal aan jou!

 

Bij al onze verhuurvouwwagens zit een compleet inventaris voor 4 personen. Borden, mokken, glazen, bestek en pannen. Daarnaast hebben we bij iedere vouwwagen 2 stoeltjes en een tafel. Heb je meer nodig, dat kan. Neem dan even contact op en we regelen het!

 

Wil je een apart tentje erbij voor de kinderen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! 
Oja, en heb je een hond? Die mag gewoon mee hoor!
vouwwwagen verhuur

Koelkastje?
We bieden de mogelijkheid aan om een koelkastje mee te huren. Handig voor je koude biertje en om dingen die koel moeten blijven koel te houden! 


Momenteel hebben we 1 model, maar er komen er meer bij. De koelkastjes huur je op basis van beschikbaarheid!

Barbeque of houtkachel erbij?
Bij onze vouwwagens kun je een houtskoolbarbeque of een houtkachel meehuren. De prijzen zijn per nacht en kun je vinden bij het online-boeken,

Let er wel op dat open vuur in een vuurschaal, houtkachels of barbeque op houtskool niet op alle campings is toegestaan! Informeer hiervoor bij jou camping!

Vouwwwagen verhuur