· 

Campingaz erbij?

Wanneer je op pad bent met één van onze vouwwagens heb je ook de bschikking over een keukentje met gascomfort. Bij de Holtkamper Astro zit zelfs een heuze expeditiekeuken met 3 pitten waar je je als een ware keukenprins(es) kunt uitleven.

Je kunt gebruik maken van ons aanbod gasflessen van Campingaz, en we hebben 3 maten beschikbaar. Huurjevouwwagen.nl heeft bewust (ook) voor Campingaz gekozen omdat je deze flessen tijdens je avontuur relatief makkelijk kunt wisselen wanneer hij leeg is. De prijzen voor onze Campingazflessen vindt je in het prijzenmenu!

Al onze vouwwagens zijn uitgerust met een campingaz drukregelaar voor de keuken. Daarbij leveren we een extra regelaar mee voor het geval je jou eigen "gewone" fles wilt gebruiken. De regelaars zijn gemonteerd met een vleugelmoer verbinding dus snel en eenvoudig te wisselen.

Wil je liever op stap met een "groene" 5 kilo fles, dan kun je die ook meehuren.

Reactie schrijven

Commentaren: 0